Zen életérzés a belváros szívében!

2023. június 23. 17:34 - GastroGuide

Sokan még nem tudják, de meglepően új irányt vett az élet az Á la Maisonban.  Ahogy minden változás, úgy náluk is személyes érintettség irányította új vizekre a csapatot.  Elsőkézből jöttek rá, mekkora jelentőséggel bír a tudatos és stresszmentes élet, az egészséges életmód. Sok helyen halljuk már-már mantraként, de az À la Maisonban ez nem ragadt le csak a szavak szintjén.

 

1cd645e0-788b-4e6c-a78c-5655b8905730.jpeg

 

Egészséges séfajánlat

 

Fontos az egészséges étkezés, próbáljunk minél több gyümölcsöt, zöldséget fogyasztani, hogy ne csak a reggelink, hanem a mindennapjaink is könnyebbek legyenek. Szeretnénk az egészségtudatos életmódot és étkezést népszerűsíteni, ezért kidolgoztunk egy olyan séfajánlatot, melyben egészségtudatosabb alternatívákat ajánlunk a vendégek részére.

 

Természetesen nem kell megijednie azoknak sem, akik a tartalmasabb reggeliket kedvelik, hiszen az étlapról nem kerülnek le a régi kedvencek sem.

Külföldi utazások során gyűjtött rengeteg inspiráció segítette az új kínálatot, melyet ezúttal is Csató Dávid segítségével állítottak össze. A vegán amerikai palacsinta az egyik, amelyet mindenképpen érdemesnek tartott kiemelni, ez biztosan minden vegán étrendet követő kedvence lesz majd. Aki nem kedveli az édes reggelit, annak a breakfast burrito vagy Turkish egg lehet majd a nyerő, a további részletekről pedig hamarosan lehull a lepel. Megjelennek majd kávé helyettesítő italok, a Turmeric, butterfly pea latték melyeket persze alternatív tejekkel kínálnak. Ezek például segítik az emésztést, nyugtató hatással bírnak, minden elem hozzáad a pozitív hatáshoz.

 

cfca8b23-5476-4a25-a482-ec32d1faf6fc.jpeg

 

Healing center

 

Innen pedig már csak egy lépés volt merészet álmodni, és egy igazi nyugalmas helyet létrehozni belváros kellős közepén, ha az ember ki akar szakadni a nyüzsgésből és befelé szeretne fordulni. Egy hónapja nyílt meg a szervita terén található Sanara healing & yoga center ahol yogával, breathwork method-al , több kezeléssel és terápiával készülnek a vendégeknek. Tovabbá az alábbi lélek gyógyító kezelésekkel mint például ayurvedikus masszázs, reiki, asztrológiai elemzés, női kör, pilates, yoga több irányzata (ashtanga, hatha, gyerekjóga ) várják azokat, akik szeretnének egy kicsit megállni és nagy levegőt venni a rohanó világban. Egy olyan helyet szerettünk volna létrehozni ahol befelé fordulást, elcsöndesedést, pihenést és regenerálódás találnak a vendégek, bármily korosztályból.

A center a hét mindennapján várja a vendégeket, a weboldalukon pedig minden egyéb információ megtalálható a szolgáltatásokról.

 

c2801cf6-227e-462f-a799-a8dc53836e1f.jpeg

 

cím: Szervita tér 3., Budapest

 

 

 

 

komment
süti beállítások módosítása