A Városligetben ilyenek vannak?

2023. augusztus 28. 08:11 - GastroGuide

Egészen szeptember végéig folytatódik az évek óta népszerű és változatos programot kínáló, Zene a lombok alattrendezvénysorozat a városligeti Pavilon Kertben.

A Hősök tere, a Széchenyi fürdő és az Állatkert ölelésében elhelyezkedő Pavilon Kert egyszerű receptet követ majd a következő hetekben is: a szabadtéri bulik már csütörtökönként elkezdődnek és egészen vasárnapig színes eseményekkel várják a zene és a tánc szerelmeseit.

 

af6f2956-d405-4536-89db-afbe90f0f663.jpeg

 

Csütörtökönként Salsa / Bachata estet tartanak, ahol az ikonikus lampionok fénye alatt önfeledten táncolhat a tömeg a forró latin dallamokra.

Péntekenként az élő zene és a DJ szettek kerülnek a fókuszba, míg nyár végétől szombatonként a SPARTY  eseménysorozat hivatalos „bemelegítő” helyszíne lesz a Pavilon Kert.

Ha vasárnap, akkor a klasszikusoké a főszerep. A „Jó ebédhez szól a nóta” sorozat keretében 13-16 óra között élő cigányzene mellett valódi századelőt megidéző városligeti légkörben ebédelhetünk a Pavilon Kert vendéglátó helyeinek teraszán.

Amire pedig a zenei és kulturális programokon kívül számíthatsz: a Pavilon Kert gasztro udvarának finomságai, azaz a méltán híres Buja Disznók rántott falánkságai, mely a Dining Guide 2023-as rangsorában a Top 10 rántott hús között szerepelt, a Ligeti Lángos krumplis lángosai, Kató Néni Finomságai, kürtőskalács különlegességek és a kézműves fagyi kínálat.

Nyáron a Pavilon Kert hivatalos házigazdája és központi helyszíne a bár, ahol egymást váltják a magyar és a külföldi vendégek. A kínálatban széles csapolt sör választék, Budapest Kávéból készült kávékülönlegességek, magyar borok és ginből készült nyári frissítők találhatók meg. A bár, mint jó házigazda a minőségi ital választékon túl változatos zenei programokat, hazavihető emlékeket ígér vendégeinek.

 

c5edb561-1925-4d35-8e9b-6134ac1679fd.jpeg

 

Akár feltöltődésre vágyunk az árnyas lombok alatt, akár latin zenére táncolnánk egy hatalmasat vagy csak egyszerűen zenét hallgatnánk egy kellemes vacsora mellett, biztos, hogy találunk kedvünkre való programot a városligeti Pavilon Kert kínálatában.

A hétvégi „kikapcs” induljon el már csütörtökön! Irány a Pavilon Kert!

 

Pavilon Kert – A hely mindenkinek

Városliget - 1146 Budapest, Állatkerti körút 3.

komment
süti beállítások módosítása