Tegyük le a mobilt még mindig nagyot megy!

2024. április 17. 17:56 - GastroGuide

Idén ötödik alkalommal rendezi meg „Mobil Off, Élmény On” éttermi programot a budapesti VakVarjú étteremcsalád, április 22 és 28.-a között.

A rendezvény mottója: „Pihennek a mobilok, szárnyra kapnak a családi kapcsolatok”. Idén a nagyszülők és az unokák közötti fontos kötődés ünneplése áll a középpontban. Ezen a különleges héten arra kérik a programban részt vevőket, hogy az étkezés idejére helyezzék mobiltelefonjaikat egy dobozba, és mobilozás helyett egymásra figyelve, sztorizgatva, beszélgetve, régi közös emlékeket felidézve, jó hangulatban költsenek el egy finom ebédet az étteremben.Ha a család minden tagja vállalja, hogy az étkezés ideje alatt egy lezárt dobozba teszi kikapcsolt mobiltelefonját, akkor a 14 év alatti gyerekek ajándékba kapják a gyerekmenüt a világ összes VakVarjú éttermében.

Ha párosan érkeznek ezen a héten, akkor a mobilmentes vacsoráért cserébe egy-egy pohár gyöngyözőborral kedveskednek vendégeiknek.

 

74892df8-dda0-40de-924b-144c09324832_1_201_a.jpeg

 

A nagyszülők és unokák közötti jóízű beszélgetéseket pedig egy finom Dobay süteménnyel édesíti meg az étterem.

Érdemes törekednünk arra, hogy megéljük a pillanatokat, kérdezzünk, tanuljunk nagyszüleinktől, hiszen hatalmas életbölcsességgel rendelkeznek, ők tudnak mesélni felmenőinkről, átadhatják nekünk a hovatartozás érzését. Ezeken a találkozásokon igazán minőségi időt tölthetünk el egymással, ami az egyik legfontosabb szeretetnyelv. Étteremcsaládunk ötödik „Mobil Off, Élmény On” elnevezésű mobilmentes hetén ezt a generációkon átívelő kapcsolatot szeretnék erősíteni azzal, hogy beszélgetésüket az étteremcsaládunkhoz tartozó Dobay cukrászda egy-egy süteményével édesítjük meg. Arra bátorítunk mindenkit, hogy ha van erre lehetősége, ezen a héten fordítsa meg a szerepeket: legyenek az unokák azok, akik meghívják nagyszüleiket egy közös étkezésre, megmutatva ezzel a generációk közötti kötődés fontosságát. Természetesen várjuk a kisunokás nagyszülőket is, ezesetben a gyermekmenü a mi ajándékunk - mondta Semsei Rudolf, a VakVarjú étteremcsalád tulajdonosa.

  

Hogyan lehet részt venni a VakVarjúk mobilmentes hetén?

Nem kell mást tenni, mint április 22-28. között asztalt foglalni bármelyik VakVarjú étteremben és előre jelezni telefonon vagy az online foglaláskor, hogy a Mobil Off, Élmény On programban kívánnak részt venni. Így ezen a héten nemcsak jóllakottan, hanem egy jó beszélgetéssel feltöltődve állnak majd fel az asztaltól a VakVarjú éttermek vendégei.

 

komment
süti beállítások módosítása