Az év burgerezője

2025. július 17. 11:25 - GastroGuide

A Burger Project nem csak burgert árul – életérzést kínál. És egyre többen kérnek belőle! A 2022-ben indult márka idén bezsebelte a Street Kitchen Guide 2025/2026 „Év burgerezője” címet, és miközben dübörög a „project-vibe”, már úton van a harmadik éttermük is – nem máshol, mint Budapest szívében, a Kálvin tér közelében. De ez még csak a kezdet: 2026 végéig több új egység megnyitását tervezik, miközben az alapértékek – minőség, hangulat, közösség – mit sem változnak. 

 

dbefde42-201a-4ff2-a07f-fb5ae27678cf.jpeg

 

Az év burgerezője? Megérdemelten!

A Street Kitchen szakértői egy teljes éven át járták az országot, hogy megtalálják a legjobb burgerezőt – és a Burger Project lett a befutó. A díjátadó a Dürer Kertben megrendezett Foodora Selection x Street Kitchen Fesztiválon zajlott, ahol a márka food truck-ja hatalmas sikert aratott. „Óriási megtiszteltetés, hogy nemcsak bekerültünk a kiadványba, hanem első helyezettek lettünk. A látogatók visszajelzései megerősítettek bennünket abban, hogy az ausztrál beach vibe, a prémium alapanyagok és a projekt-életérzés tényleg működik” – mondta Rotyik Tamás, ügyvezető. 

 

9b2a8e91-5eb6-41ac-bdd9-ea9adda01a21.jpeg

 

Smash burger? Inkább saját út!

Miközben a világ egy része a smash burger-lázban ég, a Burger Project teljesen más irányból közelíti meg a hamburger műfaját. A koncepció lényege nem a trendek követése, hanem a minőség, a kreativitás és a laza tengerparti hangulatötvözése – egy kis Ausztrália, magyar módra. „A burger nálunk nem csak étel, hanem élmény is – ezért jött létre a 'project', és ezért imádnak visszatérni a vendégeink” – fogalmazott Rotyik Dávid, alapító és brand manager.

 

Nőnek, de nem kapkodva: jön a 3. étterem, aztán a vidéki terjeszkedés

A Burger Project harmadik éttermét hamarosan megnyitják a Kálvin tér közelében. Ez az első egység, ahol már üzleti partner is csatlakozott a csapathoz – szakmai erősítéssel és közös vízióval. A cél? Fenntartható, organikus növekedés. Bár a franchise iránt már most is sokan érdeklődnek, a csapat egyelőre saját erőből, lépésről lépésre halad. „A lassabb, de biztosabb növekedésben hiszünk – csak így tudjuk garantálni a megszokott minőséget és élményt” – mondta Rotyik Tamás.

 

ae98e58f-c4fa-486e-9121-7774698fe5ec.jpeg

 

Új szint a digitális térben is – itt a Burger Project app

A márka nemcsak fizikailag terjeszkedik, hanem digitálisan is szintet lépett: a weboldal után már saját applikációval is jelentkeztek. Az új BURGER PROJECT APP nem csak egy hűségkártya: valódi kedvezményeket és törzsvásárlói előnyöket kínál, a vendéglátó szoftvereket fejlesztő Fruitsys támogatásával. „Nem akartunk félmegoldást. Ez az app valódi értéket ad a vendégeinknek, és segít még közelebb kerülni hozzájuk” – mondta Szedlák Máté, alapító tag.

 

03c92917-14b8-4e94-86c9-fd4ec8276e57.jpeg

 

A jövő receptje: minőség + vibe + közösség 

A Burger Project mögött álló csapat stratégiai megállapodásokat kötött beszállítóival, így a prémium alapanyagokhoz való hozzáférés a jövőben is biztosított. A cél továbbra is az, hogy minden egyes vendég ugyanazt a kiváló élményt kapja - akár Budapesten, akár vidéken.

 

Egy burger, ami közösséget épít

A Burger Project nem csupán gasztronómiai sikersztori, hanem egy fiatalos közösségépítő brandy, amihez egyre többen akarnak tartozni. És ha a lendület marad, 2026-ra már nem csak a fővárosban találkozhatunk vele - hanem országszerte. 

 

címBudapest, István út 5, 1043

        Budapest Viza utca 39. 1138

web: The Burger Project 

komment
süti beállítások módosítása