@drbakonyililla: mélységesen egyetértek.
Ennek a listának inkább a "top 10 pizza a belvárosban, mert csak ott kóstoltam még pizzát" címet adnám.
Amúgy pedig a XV. kerületben is van Kemencés.
Egy olyan "legjobb pizza" lista, amiben nincs benne a Kemencés, nem lehet hiteles... Ja, és Kemencés nem csak a belvárosban van, hanem a 16. kerületben és az Állatkertben is
A gyógyszer beszerzésével csak az a baj, hogy szálló vendégnek semmilyen körülmények között nem adunk gyógyszert! Tilos! Egyébként gratula az elnyert címhez.
Bármilyen témában lehangoló olyan cikket vagy nyilvánosság elé tárt bejegyzést olvasni, ami tele van helyesírási hibákkal és igénytelen a megfogalmazása - ebben a témában számomra kiváltképp fájdalmas ilyen minőségű munkával találkozni.
Egyrészt mivel én is vendéglátásban dolgozom, fontosnak tartom, hogy itthon pozitívan változzon a vendéglátósokról rögzült kép. Ma már ez nem egy könnyű pénzkeresi lehetőség link sihederek számára mosogatóként vagy felszolgálóként a Balatonnál, akiket megtapsolnak, ha fél szezont kibírnak. Rengeteg jó hely működik, nagyon sok jó ötlet van és sok bátor kivitelezés, ennek hatására egyre szélesebb rétegekhez érhet el a minőségi street food is. Ma már egy tudatosabb diák biztos, hogy nem egy gyorsétterembe ül be enni, de még csak nem is áll meg gyrosozni. A változni és változtatni akarás jelen van keresleti és kínálati oldalon is és ha ez tölti ki a mindennapjaidat, akkor nem fér bele az, hogy ilyen semmitmondó, trendből összetákolt locsogálosak közszemlére bocsássunk. Feltételezem, hogy a szerzők és az olvasók is azért írták/ nyitották meg ezt a lapot, mert ezek közé az emberek közé tartoznak. Értem én, hogy mindenki blogol és senki nem nézi, hogy Vajda Pierre vagy például Jánossy Villő mit tett le az asztalra, de legalább magukkal szemben legyenek őszinték és tudják azt, hogy mihez értenek és mit hagyjanak meg másnak.
Anno én is a hamion blogon tájékozódtam, ha valakit komolyan érdekel a téma, annak csak ajánlani tudom. Akit nem érdekel, az pedig ne írjon róla divatból, mert az olvasó végképp nem jut érdemleges információhoz és pont olyan üres, hamis bohóckodást kap, mint egy 0-24-es gyrosos vendégterében, miközben nem erre vágyott.
"de volt bab, sózott húsok, és mindenféle sütemény"
Ez az, amit szoktam is felemlegetni. Szinte végtelen eltarthatósági ideje miatt a vadnyugati babzabálás nemcsak poénértékű Bud Spencer-elem, hanem a kóbojok VALÓBAN nagyrészt babon éltek :)
Kedves gastroguide! Tetszenek a cikkek, ezt a vonalat próbálom én is képviselni, ha gondolod nézz be hozzám! :) Jamieről írtam egy kritikát: kajaszemle.blog.hu/
Szép napot! (Remélem nem zavaró ez a komment.)
Utolsó kommentek:
drbakonyililla 2018.11.27. 11:17:44
Bejegyzés: Top 10 pizza Budapesten, ezeket ne hagyd ki!
Eszter, aki nem ír kommentet 2018.11.27. 10:52:50
Ennek a listának inkább a "top 10 pizza a belvárosban, mert csak ott kóstoltam még pizzát" címet adnám.
Amúgy pedig a XV. kerületben is van Kemencés.
Bejegyzés: Top 10 pizza Budapesten, ezeket ne hagyd ki!
Mooc 2018.11.27. 10:41:20
Bejegyzés: Top 10 pizza Budapesten, ezeket ne hagyd ki!
drbakonyililla 2018.11.27. 10:39:07
Bejegyzés: Top 10 pizza Budapesten, ezeket ne hagyd ki!
Mentol frász 2018.11.27. 10:26:09
Bejegyzés: Top 10 pizza Budapesten, ezeket ne hagyd ki!
Belau 2018.03.23. 14:40:01
Bejegyzés: Interjú a világ legjobb portásával
doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2018.03.23. 12:40:29
Bejegyzés: Interjú a világ legjobb portásával
agnes130 2018.02.27. 23:02:03
Egyrészt mivel én is vendéglátásban dolgozom, fontosnak tartom, hogy itthon pozitívan változzon a vendéglátósokról rögzült kép. Ma már ez nem egy könnyű pénzkeresi lehetőség link sihederek számára mosogatóként vagy felszolgálóként a Balatonnál, akiket megtapsolnak, ha fél szezont kibírnak. Rengeteg jó hely működik, nagyon sok jó ötlet van és sok bátor kivitelezés, ennek hatására egyre szélesebb rétegekhez érhet el a minőségi street food is. Ma már egy tudatosabb diák biztos, hogy nem egy gyorsétterembe ül be enni, de még csak nem is áll meg gyrosozni. A változni és változtatni akarás jelen van keresleti és kínálati oldalon is és ha ez tölti ki a mindennapjaidat, akkor nem fér bele az, hogy ilyen semmitmondó, trendből összetákolt locsogálosak közszemlére bocsássunk. Feltételezem, hogy a szerzők és az olvasók is azért írták/ nyitották meg ezt a lapot, mert ezek közé az emberek közé tartoznak. Értem én, hogy mindenki blogol és senki nem nézi, hogy Vajda Pierre vagy például Jánossy Villő mit tett le az asztalra, de legalább magukkal szemben legyenek őszinték és tudják azt, hogy mihez értenek és mit hagyjanak meg másnak.
Anno én is a hamion blogon tájékozódtam, ha valakit komolyan érdekel a téma, annak csak ajánlani tudom. Akit nem érdekel, az pedig ne írjon róla divatból, mert az olvasó végképp nem jut érdemleges információhoz és pont olyan üres, hamis bohóckodást kap, mint egy 0-24-es gyrosos vendégterében, miközben nem erre vágyott.
Bejegyzés: Food truck történelem
Peter Fabian 2018.02.26. 12:47:03
Bejegyzés: Food truck történelem
Void Bunkoid 2018.02.26. 08:00:33
Ez az, amit szoktam is felemlegetni. Szinte végtelen eltarthatósági ideje miatt a vadnyugati babzabálás nemcsak poénértékű Bud Spencer-elem, hanem a kóbojok VALÓBAN nagyrészt babon éltek :)
Bejegyzés: Food truck történelem
commentes nikk 2018.02.23. 10:31:20
Bejegyzés: Mit csinál a gasztroblogger?
Mr Chablis 2016.06.26. 10:48:36
Bejegyzés: Miért GastroGuide?
wildpig 2016.06.15. 15:03:14
Bejegyzés: Osteria Francescana 2011 - 2016
kajaszemle 2016.05.26. 11:00:56
Szép napot! (Remélem nem zavaró ez a komment.)
Bejegyzés: Jamie a Várban
Balazs Major 2016.05.24. 07:55:43
Bejegyzés: Miért GastroGuide?
Zera Keresztanyu 2016.05.10. 01:45:02
Sok sikert!
Bejegyzés: Miért GastroGuide?
Dallos Ferenc 2016.05.08. 16:54:47
Bejegyzés: Miért GastroGuide?
hubcsi 2016.05.08. 16:22:58
Bejegyzés: Miért GastroGuide?
erdeszlaszlo 2016.05.08. 15:39:16
Bejegyzés: Miért GastroGuide?