Egyedülálló kezdeményezés hazánkban!

2024. február 14. 18:27 - GastroGuide

Most a te kertedben nevelgetett répa, karfiol, paradicsom, gazdaságodban készült sajt, túró isVakVarjú étteremcsalád egységeinek konyhájába és vendégeinek asztalára kerülhet. Mutasd meg, milyen magas minőségű finomságok rejtőznek még a hazai kistermelőknél, és óvd a környezetet a varjúfészekkel közösen!

 

A hat budapesti éttermet üzemeltető VakVarjú étteremcsalád pályázatot hirdet magyar alapanyagokra, termékekre hazai termelőknek.

VarjúGazda Éléskamrája Program célja, hogy még tovább növelhessék a magyar alapanyagok és késztermékek, valamint a magyar termelői beszállítók számát, hiszen meglévő egységeikben régóta arra törekednek, hogy minél több hazai kistermelő alapanyagából készült fogás kerülhessen a kínálatukba.

 

3a8261b4-23cd-45dc-9dcb-7040a6e3f43c_1_201_a.jpeg

 A VakVarjú – 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozásként, valamint a fenntarthatóság, a környezettudatos jövő és az etikus gasztronómia mellett elkötelezett vállalatként – kiemelten fontosnak tartja a hazai értékeket, ezért az elmúlt években egyre több magyar termelő alapanyagaival dolgozik konyháin és árusítja azokat a VakVarjú Manufaktúra termékcsaládban. VarjúGazda Éléskamrája Programot zöldség és gyümölcs, húsfélék, tejtermékek, egyéb háztáji finomságok, gabona vagy gabonafélék termékkategóriában hirdetik meg.

 

7fdde773-4be2-4769-ae48-39d274d636a6_1_201_a.jpeg

 

Fontosnak tartjuk, hogy stabil és folyamatosan fejlődő vendéglátóipari szereplőként hosszútávon állhassunk biztos üzleti partnerként beszállítóink mellett, számukra megbízható és tervezhető bevételi forrást, valamint a rendszeres és folyamatosan beszállítás lehetőségével fejlesztési és fejlődési lehetőséget biztosítsunk. A minőségi alapanyagok iránti szenvedélyünk vezérli azt a vágyunkat, hogy a hazai lehetőségekből a legjobbat hozzuk ki. A termelőkkel való szoros együttműködés révén képesek leszünk biztosítani, hogy vendégeinknek a legjobbat kínálva minden egyes tányérunkra kerülő étel a lehető legfrissebb, legízletesebb alapanyagokból készüljön – mondta el a programról Semsei Rudolf, az étteremcsalád tulajdonosa.

A programban legalább 6 hónapos időtartamra (tavasz-nyári étlap vagy ősz-téli étlap időszaka) keresik beszállítói partnereiket, vagy várják olyan kistermelők jelentkezését, akikbár a 6 hónapos beszállítást nem tudják vállalni, de szívesen ajánlják termékeiket a 4-6 hetente megújuló chefajánlatokba.

A pályázati kiírás pontos részletei és feltételei:

https://vakvarju.com/varjugazda-program/

 

komment
süti beállítások módosítása